Menu

Blomsterbutikken

Hva kan du få på blomsterbutikken ?

På blomsterbutikken kan du finne et utbud av blomster og tilbehør som du trenger for å dekorere. Det finnes utsalg for både ute- og inneplanter, dekorasjoner og oppsatser, alt etter hvor stor blomsterbutikken er og hvilke målgrupper hver enkelt butikk har. Enkelte blomsterbutikker selger også andre interiørvarer som lys og fat, og de kan selge hagemøbler. Blomsterbutikken kan også ta imot bestillinger, enten du trenger oppsatser til dåp, bryllup og begravelser, eller blomster til hage eller hjem.

Kunnskapsrikt personale

Nesten alle profesjonelle blomsterbutikker har utdannede florister som kan gi den informasjon om stell av planter du som kunde trenger. Samtidig er de godt eksaminert i faget, og skal kunne sette opp en bukett eller dekorasjon på en profesjonell måte. Samtidig skal de lage dekorasjoner som møter dine behov, slik at du som kunde kan si deg fornøyd med produktet. De skal også være kreative nok til å gi deg den inspirasjonen du trenger. Det finnes flere typer florister, alt etter hva butikken selger og kan tilby deg.

Hva er en bra blomsterbutikk

blomsterbutikkenEn bra blomsterbutikk er en butikk med et bredt utbud av sesongbasert blomster og planter. Det skal også finnes kunnskapsrik personale som gir deg god service. Samtidig skal blomstene ha garanti, og stelletips skal alltid bli informert om, eventuelt være tilgjengelig om du spør etter det. Blomsterbutikken bør helst også ha tilbehør som potter, næringspinner /flytende næring, men det er ikke unormalt om det ikke fins. Sesongbasert blomster er alltid et krav, og fairtrade-blomster er et stort pluss. Prisene bør helst ikke være alt for høye, men kvalitet er viktig slik at man kan ha glede over sin vare lenge. Ferske blomster, særlig snittblomster, skal alltid være ute i butikken, og ingen snittblomster skal ha gått ut på dato. Blomstene skal heller ikke ha frostskader.