Menu

Hadeland Hagesenter

hadeland hagesenterHadeland Hagesenter er del av en stor, landsdekkende hagesenterkjede, og dette betyr at du kan få stordriftsfordelene rett inn i din lommebok når du handler rimelige varer der. Kjeden startet opp i 2012 og har allerede mer enn 100 hagesentre fordelt over hele Sør-Norge og enkelte steder nord for Dovre. Samarbeidet gjør at Hadeland Hagesenter i dag kan tilby større utvalg, bedre kvalitet og rimeligere pris enn før. Det gjelder både plantene som står i sentrum og de mange relaterte varene, og da særlig hagemøbler.

Hadeland Hagesenter har offentliggjort sitt mål om bli aller best på planter, blomster, busker og andre buskvekster i hele Hadeland og omegn, og jobber kontinuerlig med å bli bedre på både service og fagkunnskaper. I tillegg finnes det en kundeklubb som er med på å gi kundene mer innsikt i plantelivet og hvordan man kan få blomstrene til å se smellvakre ut gjennom hele sommeren og ut mot høsten. Kundene som er med i klubben får gode spesialtilbud og mange nyttige tips. I tillegg kan de bruke kjedens nettsider for å skaffe enda mer informasjon om plantene, og særlig om det store bestillingsutvalget av frø og vekster. En kjede med flere hundre som har utdanning som gartner eller landskapsarkitekt har selvfølgelig mye å bidra med i din hagehverdag.

I tillegg til planter og hagemøbler har Hadeland Hagesenter også et vidt spekter av produkter innenfor plantejord, gjødsel, insektmidler og så videre. Det er egentlig ingen unnskyldning for ikke å lykkes med en vakker hage når man har Hadeland Hagesenter og de velvillige medarbeiderne i ryggen.

Søk sjelefred hos Hadeland Hagesenter

Selv om det blir mye snakk om kompetanse og den vellykkede hagen, må man også huske på at hagestell først og fremst handler om hygge og kos ute i det fri. Dette er ikke noen konkurranseidrett, men en unik mulighet til å føle en tilhørighet til naturen.