Menu

Jackpotter gjennom tidene

jackpotterJackpotter er utvilsomt hovedgrunnen til at mange velger å spille på online casino. Muligheten til å vinne en stor pengepremie på flere titalls millioner kroner gjør det uendelig mer attraktivt å spille på ulike videoautomater. Selv om sjansene for å vinne er veldig små gir det et ekstra element av spenning. Selv om begrepet jackpot blir brukt om mange forskjellige typer pengepremier, er det nok de progressive jackpotter de aller fleste tenker på når de hører ordet. Disse øker i størrelse for hver gang noen spiller på den tilknyttede spilleautomaten, noe som gjør at beløpene kommer opp i nærmest ufattelige summer.

De største jackpottene

De største utbetalinger fra jackpotter er fra den populære spilleautomaten Mega Fortune fra Net Entertainment. Spillets tema er luksus og rikdom, noe som passer meget godt med de store pengesummene automaten deler ut. Mega Fortune har hele 3 progressive jackpoter, og den største av disse kan nå flere titalls eller til og med hundretalls millioner. I 2011 vant en heldig nordmann denne jackpoten og kunne innkassere hele €11,7 millioner. Dette tilsvarer omtrent 110 millioner norske kroner, og dette var helt frem til 2013 den største utbetalingen i historien. Rekorden ble slått allerede i januar 2013 da en annen skandinav vant hele €17,8 millioner på samme spilleautomat. Med en innsats på kun €0,25 kunne spilleren innkassere omtrent 165 millioner norske kroner.

Andre jackpotter

Også flere andre spilleautomater på netter er kjent for å gi store utbetalinger. Den tredje største utbetalingen kom for eksempel på Hall of Gods fra Net Entertainment. Dette spillet har et tema med norrønne guder, og ganske passende var det i 2012 en svensk spiller som stakk av med jackpotten på €7,6 millioner, eller omtrent 70 millioner norske kroner. Også Micrograming har laget flere spilleautomater med innbringende jackpotter. Dark Knight utbetalte i 2012 omtrent 68 millioner norske kroner, mens Mega Moolah i 2009 gav omtrent 59 millioner kroner.