Menu

Vinn stort på Flowers Slot Machine

Flowers er en slot machine, eller spilleautomat, fra den populære svenske spillutvikleren Net Entertainment. Spillet har fem hjul, tre rader og 30 innsatslinjer, og inkluderer spennende spillfunksjoner som doble symboler, gratisspinn og stablede wild-symboler. De unike doble symbolene gjør at man får det samme symbolet to ganger, noe som innebærer at man kan få totalt 10 symboler på en innsatslinje. På denne måten kan du være heldig og vinn stort på Flowers slot machine.

Hvordan spille Flowers

Spilleautomaten Flowers spilles med 1 til 30 innsatslinjer og tilbyr en rekke ulike innsatsalternativer. Du kan velge mellom 6 ulike myntverdier fra €0,01 til €0,50 og dessuten mellom 5 ulike innsatsnivåer. Dette gir en minsteinnsats på €0,30 og en maksimal innsats på €75 for spill med alle 30 innsatslinjer. Det er altså du selv som bestemmer hvor mye du vil satse, men husk at jo mer du satser, jo større er muligheten for å vinn stort på Flowers slot machine. Wild-symbolene kan erstatte alle andre symboler på hjulene, bortsett fra gratisspinn-symboler og doble symboler. Under gratisspinnrunden kan dessuten stablede wild-symboler oppstå. Disse blir værende på hjulene i et gitt antall runder, noe som gir ekstra store muligheter til å vinn stort på Flowers slot machine. Gratisspinn-symbolene oppstår både som vanlige og doble symboler. 4 eller flere gratisspinn-symboler utløser gratisspinnrunden der alle gevinster multipliseres med 3.

Vinn stort på Flowers slot machine

flowers slot machineDet finnes en rekke ulike strategier man kan benytte mens man spiller, men det er rett og slett umulig å finne en sikker måte for å vinn stort på Flowers slot machine. Man bør være oppmerksom på at dette er et sjansespill, og at det er umulig å vite når storpremien kommer. Det er imidlertid slik at jo mer man satser, jo mer vinner man når man først vinner – spesielt på grunn av de doble symbolene og multiplikatoren under gratisspinn-runden. For å vinne stort kan det derfor lønne seg å spille med stor innsats, men man må selvfølgelig være klar over at man da samtidig øker risikoen for å tape.